Agenți de securitate care efectuau serviciul în mod neregulamentar, sancționați

agenti-de-securitate-care-efectuau-serviciul-in-mod-neregulamentar-sanctionatiPolițiștii au aplicat sancțiuni agenților de pază care efectuau serviciul în mod neregulamentar.

În noaptea de 20/21 ianuarie, poliţişti ai Secţiei nr. 1 Ploieşti au organizat şi desfăşurat un control poliţienesc în domeniul sistemelor de securitate, se precizează într-un comunicat al IPJ Prahova, citat de Agerpres.

Astfel, au fost controlate 20 de obiective asigurate cu pază fizică şi au fost verificaţi cu privire la modul în care îşi îndeplinesc îndatoririle de serviciu 27 agenţi de securitate. Șapte dintre aceştia au fost sancţionaţi contravenţional pentru executarea serviciului în mod neregulamentar.

De asemenea, poliţiştii Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea au acţionat în perioada 20-21 ianuarie 2018, pentru prevenirea şi combaterea a infracţiunilor contra patrimoniului agenţilor economici, se arată într-un comunicat al IPJ Vâlcea.

Acţiunea a avut ca scop verificarea modului de executare a serviciului de catre agenţii de securitate, cunoasterea sarcinilor de serviciu si a modului de intervenţie in cazul unui incident în obiectivul pazit.

Au fost verificate 36 de unităţi asigurate cu pază umană proprie, sau prin societăţi specializate de pază, fiind depistaţi 6 agenţi de securitate care desfăşurau serviciul în mod necorespunzător, dormeau in cabina de pază sau nu purtau ecusoanele de identificare.

La una dintre societăţile controlate, nu a fost găsit personal de paza, urmând a se efectua verificari în acest sens şi a se lua masuri faţa de persoana vinovată.

Poliţiştii vor aplica sancţiuni contravenţionale, pentru neregulile constatate.

 

 

 

 

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate