Polițiștii au prins trei tineri ce ar fi sustras bani din automate de bilete

politistii-au-prins-trei-tineri-ce-ar-fi-sustras-bani-din-automate-de-biletePoliţiştii Secţiei 3 Poliţie Urbană Iaşi au identificat trei tineri, bănuiţi că ar fi sustras prin forțarea sistemului de închidere, banii din 3 automate de bilete, de pe raza municipiuli Iaşi.

Din cercetări a rezultat că, cele 3 fapte ar fi fost comise în perioada 05-08.01.2018, se precizează într-un buletin de presă al IPJ Iași.

Într-unul din cazuri, respectiv în noaptea de 08/09 ianuarie 2018, tinerii ar fi fost surprinşi în flagrant de poliţiştii locali, pe bulevardul Independenţei, care ar fi reținut unul dintre ei.

În baza probatoriului administrat în cauze de polițiștii Secției 3 Poliție Urbană Iași unul dintre tineri a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi şi Judecătoriei Iaşi, instanţa dispunând luarea măsurii arestării sale preventive pentru 30 de zile.

De asemenea, tot în baza probatoriului administrat în cauze, polițiștii au reținut al doilea tânăr pentru 24 de ore. Ulterior acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi care a dispus plasarea sa sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate