Agent de pază al unei discoteci, lovit cu bâta de baseball

agent-de-paza-al-unei-discoteci-lovit-cu-bata-de-baseballUn agent de pază al unei discoteci a fost lovit cu bâta de baseball de doi tineri pentru că nu i-a lăsat să intre.

Eugen Nicolae, în vârstă de 48 de ani, agent de pază la o discotecă din comuna Borăscu, a fost bătut de doi tineri. El a fost lovit cu o bâtă de baseball, scrie adevarul.ro.

la sfârșitul săptămânii trecute, agentul de pază nu le-a permis tinerilor să intre în discotecă, ca umare a unei interdicţii pe care a dispus-o patronul unităţii din cauza comportamentului lor violent. Cei doi l-au agresat pe agentul de pază, iar unul dintre ei l-a lovit cu bâta de baseball pe care o avea în maşină. În plus, au folosit spray paralizant, pentru că agentul de pază nu a căzut.

Cei doi tineri, un minor de doar 17 ani din comuna Slivileşti împreună cu prietenul său de 25 de ani din comuna Bolboşi au ajuns marți seara în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj, fiind reținuți de polițiști, relatează igj.ro.

Doi tineri de 17 şi 25 de ani, au fost reţinuţi de poliţiştii din Motru, ca urmare a faptului că în seara de 5 ianuarie anul curent ar fi tulburat ordinea şi liniştea publică şi ar fi exercitat acte de violenţă asupra unui bărbat de 48 de ani, în timp ce se afla în faţa unui local cu program prelungit din comuna Borăscu,” a precizat Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt al IPJ Gorj.

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate