Aparate de plată a facuturilor, furate cu totul din incinta supermarketurilor VIDEO

aparate-de-plata-a-facuturilor-furate-cu-totul-din-incinta-supermarketurilor-videoDouă bancomate folosite pentru plata facturilor au fost furate cu totul din incinta a două supermarketuri din Medgidia și Hârșova, duminica trecută.

Două aparate de plată a facturilor din Hârşova şi Medgidia au fost furate duminică noaptea din incinta unor hypermarketuri. Hoții au distrus uşile magazinelor şi au înscenat o spargere pentru a distrage atenția polițiştilor. Deşi existau camere video pentru supraveghere, spărgătorii au reuşit să fugă cu aparatele şi să se facă nevăzuţi, scrie stiri.tvr.ro.

Anchetatorii cred că cele două spargeri au fost comise de aceleași persoane care au fost surprinse de o cameră de supraveghere circulând cu o mașina de teren. În ambele cazuri, hoții au țintit automate de plată a facturilor, dispozitive amplasate la intrarea în magazine, scrie stirileprotv.ro.

Primul atac a fost dat în Medgidia unde uşile de la intrarea unui supermarket au fost pur şi simplu forţate cu ajutorul unui autoturism de teren. Din interior, hoţii au furat cu totul un bancomat la care clienţii făceau diverse plăți sau retrăgeau bani.

Nici unul dintre supermarketuri nu era păzit în timpul nopţii, fiind dotate doar cu sisteme de alarmă.

Primul apel la 112 s-a dat după ora 2.00 și anunţa o spargere la un hypermarket din centrul municipiului Medgidia. Poliţiştii au mers rapid la faţa locului, însă nu au găsit nimic, scrie stiri.tvr.ro.

Între timp, hoţii au dat o spargere la un alt hypermarket aflat la ieşirea din muncipiu. Au sustras un aparat de plată a facturilor şi au plecat către o altă ţintă, înainte să fie observaţi de agenţii de pază sau de poliţişti.

După trei ore, la 70 de kilometri de Medgidia, hoţii au dat o altă spargere, într-un magazin din Hârşova.

În week-end, hoţii au mai furat două aparate de plată a facturilor din Constanţa. Unul dintr-un hypermarket şi altul din zona Gării. Atuncea, hoţii au reuşit să plece cu peste nouă mii de lei.

Acest tip de furt de bancomate a mai avut loc și în SUA. În luna noiembrie, polițiști din SUA au anunțat că a reținut mai mulți suspecți de furturi de ATM-uri. Aceștia foloseau camionete furate pentru a desprinde bancomatele și a le fura. Hoții foloseau camionete furate pentru a sparge pereții magazinelor în care erau încastrate bancomatele, conform securityportal.ro.

 


 

 

 

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate