Polițiștii continuă acțiunile de verificare a respectării Legii 333/2003

politistii-continua-actiunile-de-verificare-a-respectarii-legii-333-2003Polițiști din județul Suceava continuă acțiunile care includ și verificări ale respectării prevederilor Legii 333/2003 privind asigurarea cu pază şi sisteme tehnice a obiectivelor.

Poliţiştii Poliţiei Municipiului Vatra Dornei şi poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Frasin au organizat acţiuni pentru creşterea gradului de siguranţă publică şi respectarea legalităţii actelor de comerţ şi reducerea riscului accidentelor rutiere pe raza de competenţă. Acţiunile au fost organizate în perspectiva apropierii Sărbătorilor de iarnă, obiectivul fiind crearea unui mediu propice pentru cetăţeni în vederea petrecerii în siguranţă a sărbătorilor, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

Un segment aparte al verificărilor l-a constituit respectarea de către agenţii economici a Legii 333/2003 privind asigurarea cu pază şi sisteme tehnice a obiectivelor, în vederea prevenirii furturilor din societăţi comerciale.

De asemenea, s-a urmărit prevenirea şi combaterea faptelor de evaziune fiscală şi legalitatea actelor de comerţ dar şi prevenirea actelor de violenţă în cluburi, baruri şi alte localuri de alimentaţie publică.

În cadrul acţiunilor au fost verificate 50 de unităţi economice şi au fost aplicate 32 de sancţiuni contravenţionale.

Totodată, în noaptea de 16/17.12.2017, Poliţie municipiului Vatra Dornei, în cooperare cu forţe de jandarmi şi ale I.S.U. Suceava, a organizat o acţiune punctuală pe linia asigurării climatului de ordine publică în baruri şi discoteci şi siguranţa rutieră.

Au fost efectuate verificări la 19 baruri, cluburi şi săli de jocuri.

De asemenea, au fost aplicate 21 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 10.910 lei.

 

 

 

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate