Agenți de pază, cercetați pentru purtare abuzivă

agenti-de-paza-cercetati-pentru-purtare-abuzivaAgenți de pază ai unei săli de jocuri de noroc din București sunt cercetați pentru purtare abuzivă după ce ar fi agresat un bărbat reținut pentru distrugere.

La data de 17 decembrie 207, în jurul orei 22.30, poliţişti din cadrul Secţiei 21 au fost sesizaţi, prin apel 112 şi ulterior prin plângere, de către un tânăr, cu privire la faptul că o persoană necunoscută i-a distrus prin rupere un ştergător de la autoturism, ce se afla staţionat pe un bulevard din sectorul 6, se precizează într-un comunicat al DGPMB.

În temeiul sesizării, la faţa locului s-a deplasat un echipaj de siguranţă publică, care a identificat şi prins un bărbat, în vârstă de 35 de ani, în sarcina căruia a fost reţinută săvârşirea faptei reclamate.

Din primele investigaţii a rezultat că bărbatul în cauză a avut, anterior, un conflict cu agenţii de pază de la o sală de jocuri de noroc, situată în imediata apropiere şi ar fi fost agresat de aceştia.

După ce a fost condus la subunitatea de poliţie, întrucât acuza o stare de rău, a fost solicitată o ambulanţă, care l-a transportat la o unitate spitalicească pentru efectuarea investigaţiilor de specialitate.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere, cu privire la bărbatul de 35 de ani, dar şi purtare abuzivă faţă de agenţi de pază care ar fi exercitat acte de violenţă asupra lui.

 

 

 

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate