Respectarea Legii 333/2003 duce la prevenirea furturilor

respectarea-legii-333-2003-duce-la-prevenirea-furturilorPolițiștii Suceveni au în vedere creșterea gradului de siguranță a cetățeanului, iar prin respectarea Legii 333/2003 de către agenții economici sunt prevenite furturile din societăți comerciale.

Poliţiştii Poliţiei Municipiului Suceava şi ai secţiilor rurale arondate au organizat o acţiune pentru creşterea gradului de siguranţă publică şi respectarea legalităţii actelor de comerţ şi reducerea riscului accidentelor rutiere pe raza de competenţă, se precizează într-un comunicat al IPJ Suceava.

Au fost verificate 62 de unităţi economice şi au fost aplicate în total 160 de sancţiuni contravenţionale. Un segment aparte al verificărilor l-a constituit respectarea de către agenţii economici a Legii 333/2003 privind asigurarea cu pază şi sisteme tehnice a obiectivelor, în vederea prevenirii furturilor din societăţi comerciale.

La data de 15.12.2017, Poliția municipiului Suceava și secțiile de poliție rurale din zona de competență, au organizat o acțiune în cadrul căreia s-a urmărit asigurarea ordinii şi liniştii publice, combaterea faptelor cu violenţă, a furturilor, actelor de comerţ neautorizat și cerşetorie, prevenirea și combaterea infracțiunilor stradale și a faptelor penale şi contravenţionale la regimul rutier.

Au fost controlate 62 la unităţi economice şi alte locaţii şi au fost legitimate 260 de persoane.

Au fost aplicate 160 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 42.220 lei. 

Astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare, poliţiştii urmărind în permanenţă creşterea gradului de siguranţă a cetăţeanului şi menţinerea climatului de ordine şi linişte publică.

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate