6 - 12 Decembrie: 345 de sancțiuni la legea pazei

6-12-decembrie-345-de-sanctiuni-la-legea-pazei345 de sancțiuni, în valoare totală de 273.200 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii 333/2003 și H.G. 301/2012.

În perioada 6 - 12 decembrie 2017, sub coordonarea Direcţiei de Ordine Publică a Inspectoratului General al Poliţiei Române, polițiștii structurilor teritoriale de ordine publică au efectuat, la nivel național, 429 de acțiuni în domeniul verificării sistemelor de securitate, se arată într-un comunicat al IGPR. 

Activitățile au vizat 2.300 de obiective care operează cu valori, respectiv unităţi şi instituţii de interes public, unităţi bancare, instituţii de creditare din categoria organizaţiilor cooperatiste şi I.F.N., societăţi care au ca obiect de activitate schimbul valutar, case de amanet și unităţi profilate pe activităţi cu bijuterii, unități poștale, staţii de comercializare a carburanţilor, spaţii comerciale, săli de jocuri de noroc, prestatori de servicii de pază şi în sisteme tehnice, dar și alte categorii de unităţi.

În urma controalelor efectuate, pentru neregulile constatate polițiștii au aplicat 345 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 273.200 de lei.

De asemenea, au constatat 3 infracțiuni, pentru comiterea cărora sunt cercetate 4 persoane.

Poliţiştii vor continua acţiunile pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor contra patrimoniului agenţilor economici şi verificarea legalităţii funcţionării prestatorilor de servicii de securitate.

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate