Polițiștii reamintesc care sunt tipurile de unități care trebuie să aibă pază

politistii-reamintesc-care-sunt-tipurile-de-unitati-care-trebuie-sa-aiba-pazaPolițiștii reamintesc care sunt tipurile de unități, care conform Legii 333/2003, trebuie asigurate cu pază de către cei care le dețin.

Polițiștii vă aduc la cunoștință faptul că, în conformitate cu art. 2 din Legea nr. 333/ 2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Bistrița-Năsăud:

(1) Ministerele și celelalte organe de specialitate ale administrației publice centrale și locale, regiile autonome, companiile și societățile naționale, institutele naționale de cercetare-dezvoltare, societățile reglementate de Legea nr. 31/1990, republicată, cu modificările și completările ulterioare, indiferent de natura capitalului social, precum și alte organizații care dețin bunuri ori valori cu orice titlu, denumite în prezenta lege unități, sunt obligate să asigure paza acestora.

În această perioadă, premergătoare sărbătorilor de iarnă, polițiștii au în vedere intensificarea activităților de informare și verificare a administratorilor de societăți comerciale din județ, cu preponderență a super-marketurilor, centrelor comerciale, stațiilor de distribuție a carburanților, depozitelor de mărfuri.

Mărfurile expuse în unitatea dumneavoastră comercială sau banii lichizi vor fi întotdeauna în atenția infractorilor care vă pot deposeda de aceste bunuri, dacă nu puneți în practică măsurile de siguranță prevăzute de lege!

 

 

 

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate