Acțiuni ale polițiștilor pe linia pazei obiectivelor

actiuni-ale-politistilor-pe-linia-pazei-obiectivelorPolițiști din județul Tulcea au efectuat controale la unități asigurate cu pază și au verificat activitatea genților de securitate.

La data de 24 noiembrie 2017, polițiștii Serviciului de Ordine Publică împreună cu polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Baia au desfășurat activități de control pe raza județului Tulcea, în scopul prevenirii și combaterii infracțiunilor de furt din societăți comerciale care dețin bunuri sau valori, precum și a modului de respectare a prevederilor Legii nr. 333/2003, privind paza obiectivelor, se arată într-un comunicat al IPJ Tulcea. 

Într-o singură zi, polițiștii au efectuat 12 controale la unități asigurate de dispozitiv de pază și au verificat peste 9 agenți de securitate

În cauză, polițiștii au aplicat 2 sancțiuni în valoare totală de 600 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 333/2003

Polițiștii specializați pe linia sistemului de securitate vor continua controalele pe linia respectării Legii nr. 333/2003, de către prestatorii specializați și unităților economice.

 

 

 

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate