Polițiștii recomandă respectarea Legii 333/2003 pentru prevenirea furturilor

politistii-recomanda-respectarea-legii-333-2003-pentru-prevenirea-furturilorPolițiști ai IPJ Suceava recomandă respectarea prevederilor Legii nr. 333/2003 pentru a preveni furturile din societăți comerciale.

În perioada 23 - 24.11.2017, Secția 8 Poliție Rurală Adâncata, a organizat o acțiune pe raza de responsabilitate pe linia prevenirii și combaterii actelor de comerț ilicit, asigurarea climatului de ordine publică și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.

Au fost verificate 17 unități economice și au fost aplicate în total 34 de sancțiuni contravenționale. Un segment aparte al verificărilor l-a constituit respectarea de către agenții economici a Legii 333/2003 privind asigurarea cu pază și sisteme tehnice a obiectivelor, în vederea prevenirii furturilor din societăți comerciale. 

Au fost verificate 17 societăți comerciale, persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale și producători agricoli. Au fost aplicate 34 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 11.170 lei. 

Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare, anunță polițiștii.

Polițiștii din cadrul IPJ Suceava desfășoară campania „Hoții sunt creativi. Fii Preventiv!” - „Stimați administratori de unități economice - Respectați Legea 333/2003 și asigurați-vă cu pază și sisteme tehnice unitățile economice pentru a nu fi victime ale furturilor din societăți comerciale!” recomandă polițiștii.

 

 

 

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate