Agenții de pază au ajutat la prinderea unui hoț care a spart mai multe locuințe

agentii-de-paza-au-ajutat-la-prinderea-unui-hot-care-a-spart-mai-multe-locuinteAgenții care asigurau paza unui imobil nelocuit au depistat în flagrant un tânăr ce sustrăgea bunuri și a perticipat la mai multe furturi în acest an.

La data de 23 noiembrie 2017, ora 00:20, un brăilean, în vârstă de 58 de ani, a sesizat Poliţia Municipiului Brăila despre faptul că, în urmă cu puţin timp, agenţii de pază ai unei societăţi l-au depistat, în flagrant, pe un tânăr în timp ce sustragea bunuri din imobilul său nelocuit, situat pe raza municipiului, sde precizează într-un buletin de presă al IPJ Brăila.

Poliţiştii l-au identificat la faţa locului pe un tânăr, în vârstă de 19 ani, din Brăila, care avea asupra sa un parfum, care ar fi fost sustras din locuinţa respectivă.

Acesta a fost condus la sediul poliţiei pentru continuarea verificărilor, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale au stabilit că, în perioada 25 octombrie – 15 noiembrie 2017 acesta ar mai fi pătruns, prin efracţie în alte două imobile, de unde ar fi sustras mai multe bunuri (două laptop-uri, obiecte de îmbrăcăminte, un redresor ş.a.), în valoare totală de 15.934 de lei.

Unul dintre furturi l-ar fi comis la data de 25 octombrie 2017, împreună cu alți doi tineri de 18 și respectiv 21 de ani, din Brăila.

Tânărul de 18 ani este bănuit că, în perioada iunie-octombrie 2017, ar fi comis 4 furturi pe raza municipiului, sustrăgând mai multe bunuri (un laptop, piese auto, cabluri electrice şi tevi de la instalaţiile unei camere frigorifice, ş.a.), de pe raza municipiului, conform polițiștilor.

În cursul zilei de 22 noiembrie, poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale l-au identificat şi reţinut pe un tânăr de 18 ani. Poliţiştii au efectuat o perchezitie la domiciliul bănuitului, acesta nefiind găsit la domiciliu.

Cu această ocazie, de la locuinţa sa au fost ridicate mai multe bunuri, ce ar proveni din comiterea de infracţiuni. La data de 22.11.2017, poliţiştii au continuat căutările şi l-au depistat pe tânărul în cauză pe raza municipiului, conducându-l la sediu pentru audieri. Acesta a fost prezentat Judecătoriei Brăila care a dispus faţă de acesta măsura arestării preventive pe o perioada de 30 zile.

Cei trei ar fi pătruns, prin efractie, în curtea unei societăţi din municipiu, de unde ar fi sustras 50 metri de gard din plasă metalică şi stâlpii aferenţi, care împrejmuiau curtea.

 

 

 

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate