Agent de securitate pe aeroport, acuzat de import de droguri

agent-de-securitate-pe-aeroport-acuzat-de-import-de-droguriUn agent de securitate al aeroportului Heathrow este acuzat că a importat droguri, după ce a fost prins cu șapte kilograme de cocaină.

Un agent de securitate, angajat al aeroportului Heathrow, din Marea Britanie, a fost arestat în toaleta aeroportului după ce au fost găsite asupra sa droguri în valoare de 700.000 de lire sterline. El a fost acuzat de import de droguri, conform bt.com.

Farhan Iqbal, în vârstă de 30 de ani, a fost reținut împreună cu bărbat din Columbia, Camilo Alec Pulido Suarez, în vârstă de 27 de ani. Cei doi au fost reținuți pe 23 noiembrie în toaleta Terminalului 5 a aeroportului.

Agenţia Naţională de Combatere a Criminalităţii Organizate - NCA - a mai reținut două persoane din Columbia suspectate de import de cocaină, scrie bbc.com.

NCA a precizat că au fost confiscate șapte kilograme de cocaină care valorează 250.000 de lire sterline,dar ar putea ajunge la 700.000 de lire sterline dacă ar fi separată și comercializată.

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate