Tânăr reținut pentru tâlhărie: A lovit agentul de pază

tanar-retinut-pentru-talharie-a-lovit-agentul-de-pazaUn tânăr, care a fost surprins că a furat bunuri din supermarket și a lovit un agent de pază și un angajat, a fost reținut de polițiștii, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Polițiștii municipiului Caransebeș cercetează un tânăr în vârstă de 18 ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere si Arestare Preventivă Caraș-Severin,se arată într-un comunicat al IPJ Caraș-Severin. 

La data de 22 noiembrie, în urma cercetărilor efectuate și a administrării probatoriului în cauză, polițiștii municipiului Caransebeș au reținut pentru 24 de ore un tânăr în vârstă de 18 ani, din localitate, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie

În fapt, la data de 21 noiembrie 2017, în jurul orei 20.00, bănuitul ar fi sustras dintr-un supermarket de pe raza municipiului Caransebeș două sticle de whisky pe care le-ar fi ascuns sub haine. Acesta a fost observat de agentul de pază care i-a solicitat să îi dea bunurile sustrase și să îl însoțească în biroul șefului de magazin. În acel moment tânărul ar fi devenit agresiv lovindu-l atât pe agentul de pază cât și pe un alt angajat care a intervenit, după care ar fi fugit cu una din sticlele de băuturi alcoolice sustrase.

 

 

 

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate