Societățile care nu sunt asigurate cu pază, în atenția polițiștilor

societatile-care-nu-sunt-asigurate-cu-paza-in-atentia-politistilorPolițiștii ieșeni au desfășurat o acțiune pentru identificarea societăților care nu sunt asigurate cu pază.

La date de 21 noiembrie 2017, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Iași au acţionat pentru identificarea societăţilor care nu sunt asigurate cu pază şi au controlat paza proprie  de la unităţile care îşi desfăşoară activitatea pe raza de competenţă, se arată într-un buletin de presă al Ispectoratului de Poliție Județean Iași.

Au fost controlate 12 unități de pază, 14 agenți de pază, verificate 2 echipaje de intervenție și efectuate 5 instruiri cu agenții de pază aflați în serviciu.

De asemenea, au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale conform Legii nr. 333/2003, fiind sancționați 4 agenți de pază și 2 administratori de societăți.

Spre exemplu, o femeie de 49 de ani, administrator a unei societăți comerciale, din municipiul Iași, a fost sancţionată contravențional, întrucât nu a remediat deficienţele constatate de poliţie pe linia pazei, constând în faptul că nu a întocmit proiectul de montare a sistemului de securitate şi nu a achiziţionat un seif agrementat tehnic pentru depozitarea valorilor monetare.

Un bărbat de 47 de ani, din comuna Cepleniţa, agent de pază la o societate comercială, din municipiul Iași, a fost sancționat contravențional întrucât a fost găsit executând serviciul de pază fără ţinuta completă cu care a fost echipat de conducerea unităţii, fără ecuson şi fără mijloace de autoapărare.

 

 

 

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate