Un bărbat bănuit că a jefuit o casă de schimb valutar din Avrig a fost reținut

un-barbat-banuit-ca-a-jefuit-o-casa-de-schimb-valutar-din-avrig-a-fost-retinutPolițiștii au reținut un bărbat care este bănuit pentru că a jefuit o casă de schimb valutar și de amanet din Avrig, amenințând casiera de serviciu cu un cuțit.

Un bărbat necunoscut a pătruns în sediul unei case de schimb valutar și de amanet din Avrig, vineri, 13 septembrie, de unde, amenințând casiera de serviciu, a sustras bijuterii și o sumă de bani, conform securityportal.ro.

Bărbatul avea o glugă trasă pe cap și fața acoperită de o mască Anonymus.

Potrivit Poliţiei Sibiu, poliţiştii au reuşit, vineri, 17 noiembrie, identificarea şi prinderea unui bărbat bănuit că a furat, luni, prin acte de violenţă, bunuri şi bani dintr-o casă de schimb valutar şi de amanet din oraşul Avrig, conform Mediafax.ro.

Suspectul are 25 de ani şi locuieşte chiar în oraşul Avrig. Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru tâlhărie calificată. El riscă o pedeapsă cu închisoarea cuprinsă între 3 – 10 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi. Prejudiciul creat, de aproximativ 6.600 de lei, nu a fost recuperat.

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate