KMW Systems a obținut locul I în Topul Național al Firmelor 2017

kmw-systems-a-obtinut-locul-i-in-topul-national-al-firmelor-2017Pe 9 noiembrie 2017, Camera de Comerț și Industrie a României a premiat cele mai performante companii din economia românească, în cadrul Galei Topul Național al Firmelor 2017.

Evenimentul este un reper pentru mediul de afaceri românesc, iar pentru stabilirea clasamentului au fost analizați indicatori precum cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficiența utilizării resurselor umane și eficiența utilizării capitalului angajat.

Datorită rezultatele deosebite obținute, KMW Systems s-a clasat pe locul I la secțiunea comerț în cadrul Topului Național al Firmelor 2017.

Este o onoare pentru noi să fim incluși în acest top, alături de cei mai importanți jucători ai mediului privat din România. Mulțumim tututor partenerilor care au crezut în noi și ne-au ales pentru proiectele lor. Toate eforturile noastre sunt îndreptate spre o colaborare cât mai productivă cu aceștia și le garantăm susținerea noastră și pe viitor”, declară Ioana Corugă, director de marketing la KMW Systems.

KMW Systems este principalul importator și distribuitor de echipamente Dahua în România, cu o experiență de peste 12 ani pe piața sistemelor de securitate. Mai multe informații despre KMW Systems și gama de echipamente Dahua pe care le distribuie găsiți pe www.kmw.ro

 

kmw-systems-a-obtinut-locul-i-in-topul-national-al-firmelor-2017

 

 

 

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate