Pietre prețioase în valoare de peste un milion de euro, furate din tren

pietre-pretioase-in-valoare-de-peste-un-milion-de-euro-furate-din-trenO valiză cu pietre prețioase a unui vânzător de bijuterii a fost furată dintr-un tren aflat în gară. Pietre prețioase valorau peste un milione de euro (un milion de lire sterline).

O valiză cu pietre preţioase, în valoare de 1,12 milioane de euro, a fost furată de la un comerciant de bijuterii care se afla într-un tren ce călătorea de la Londra la Birmingham, relatează site-ul cotidianului The Guardian, citat de Mediafax.

Furtul a avut loc acum mai bine de o săptămână. Comerciantul le-a declarat agenţilor de poliţie că s-a urcat în tren la ora 19.03, din staţia Euston, având o valiză cu peste 40 de pietre preţioase, printre care rubine, smaralde şi safire. El a declarat că şi-a lăsat valiza într-un suport pentru bagaje, însă când trenul a ajuns în staţia Rugby, acesta a observat că valiza lipsea.

Polițiștii cred că pietrele prețioase ar fi fost furate din tren înainte ca acesta să plece din Euston, scrie thesun.co.uk.

Polițiștii au anunțat că vor să interogheze un bărbat care apare pe camerele CCTV din gară în timp ce pare să vorbească la telefon, considerat a avea legătură cu ancheta. Un polițist care se ocupă de investigație a declarat că dorește ca persoanele aflate la bordul trenului să contacteze poliția dacă au observat pe cineva cu un comportament suspect.

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate