Societăți sancționate pentru nerespectarea cerințelor minimale de securitate fizică

societati-sanctionate-pentru-nerespectarea-cerintelor-minimale-de-securitate-fizicaDouă societăți, din Giurgiu, au fost sancționate de polițiști în urma unor controale efectuate pe linia respectării cerințelor minimale de securitate fizică.

Polițiștii Compartimentului Sisteme de Securitate Private din cadrul Serviciului Ordine Publică de la IPJ Giurgiu au efectuat miercuri, 15 noiembrie, trei controale pe linia verificării implementării cerințelor minimale la securitatea fizică la nivelul diferitelor categorii de entități deținătoare de bunuri sau valori susceptibile de a fi sustrase sau distruse, de pe raza comunei Bolintin Deal, județul Giurgiu, se arată într-un comunicat.

Cu ocazia activităților desfășurate la depozite logistice și o sală de jocuri de noroc tip 'slot-machine', în urma deficientelor constatate, au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale în valoare de 4.000 lei pentru încălcarea normelor legale privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor.

De asemenea, față de reprezentantul legal al unei societăți comerciale, a fost luată măsura invitării la sediul IPJ Giurgiu, în vederea verificării legalității funcționării.

 

 

 

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate