Înarmat cu un cuțit, a jefuit o casă de amanet din Avrig VIDEO

inarmat-cu-un-cutit-a-jefuit-o-casa-de-amanet-din-avrig-videoUn bărbat necunoscut a pătruns în sediul unei case de schimb valutar și de amanet din Avrig, de unde, amenințând casiera de serviciu, a sustras bijuterii și o sumă de bani.

Ieri, 13 noiembrie, în jurul orei 12, un bărbat necunoscut a pătruns în sediul unei case de schimb valutar și de amanet din Avrig, de unde, amenințând casiera de serviciu, a sustras bijuterii și o sumă însemnată de bani, conform mesageruldesibiu.ro.

Imaginile de pe camerele de supraveghere arată cum bărbatul, cu fața acoperită de o glugă și o mască Anonymus, intră grăbit în holul clădirii unde se află atât casă de schimb valutar și un magazin de haine, conform stirileprotv.ro.

Profită de faptul că angajată a uitat să închidă ușa de acces în micul sau ghișeu, și intră peste ea. O imbranceste, o amenință cu un cuțit, ia banii, bijuteriile și fuge. Este observat însă de câțiva trecatori.

”O persoana necunoscută a pătruns în sediul unei case de schimb valutar și de amanet de pe raza localității Avrig, de unde, amenințând casiera de serviciu cu acte de violență, a sustras bijuterii și bani, prejudiciul ridicându-se la suma de 6.600 de lei. În prezent, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig, se fac cercetări pentru identificarea autorului și aplicarea măsurilor legale, ca urmare a săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.” a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu, citează sibiu100.ro.

 


Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate