KMW Systems anunță reduceri masive de Black Friday

kmw-systems-anunta-reduceri-masive-de-black-fridayCea mai așteptată perioadă de reduceri din an se apropie la KMW Systems.

Începând cu 17 noiembrie, partenerii companiei se pot bucura de ofertele Black Friday pregătite, ce vor cuprinde reduceri masive și cele mai interesante promoții la echipamentele de supraveghere video, Control Acces și videointerfonie Dahua.

“Având în vedere succesul înregistrat în anii precedenți datorită interesului manifestat de clienții noștri, dorim să păstrăm tradiția și să le oferim și de această dată posibilitatea de a achiziționa produse la cele mai atractive prețuri. Ofertele vor fi variate și pentru toate bugetele.” declară Nicoleta Mătăsaru, director de vânzări la KMW Systems.

În acest an, KMW Systems a pregătit o surpriză partenerilor, oferindu-le posibilitatea de a se  bucura în avans de o parte din ofertele pregătite pentru Black Friday. Astfel că, începând de joi, 9 noiembrie, pot fi comandate echipamente de Control Acces cu peste 30% reducere (detalii AICI).

Pe 17 noiembrie va fi dezvăluită oferta completă pregătită de KMW Systems pentru Black Friday. Fiți pe fază și urmăriți site-ul KMW Systems și informările trimise prin newsletter pentru mai multe detalii!

KMW Systems este principalul importator și distribuitor de echipamente Dahua în România, cu o experiență de peste 12 ani pe piața sistemelor de securitate. Mai multe informații despre KMW Systems și  gama de echipamente Dahua  pe care le distribuie găsiți pe www.kmw.ro

 

 

 

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate