Încă o mașină a unei firme de pază, implicată într-un accident

inca-o-masina-a-unei-firme-de-paza-implicata-intr-un-accidentMașina de intervenție a unei firme de pază a fost implicată într-un accident rutier, sâmbătă, în Galați.

Două mașini de teren, dintre care una de intervenție a unei firme de pază, au intrat în coliziune, sâmbătă, conform IPJ Galați.

"Un bărbat de 22 ani care se afla la volanul unui autoturism și circula pe drumul de centură spre Micro 40, odată ajuns în zona blocurilor ANL, a virat stânga pe linia dublă continuă și a intrat în coliziune cu un alt autoturism. În urma impactului, cei doi șoferi, dar și pasagerele din prima mașină, două tinere de 16 și 20 de ani, au fost transportați la spital", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galați, Crina Dragu, citată de Agerpres.

În acest caz a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Un alt accident în care a fost impicată o mașină a unei firme de pază a avut loc la sfârșitul lunii trecute în Vaslui.

În dimineața zilei de 27 octombrie, un taximetru, condus de un bărbat de 31 de ani, a fost lovit în plin de o maşină care aparţine unei firme de pază. În urma impactului, autovehiculul taximetristului s-a răsturnat şi a rămas cu roţile în sus, lângă trotuar. Poliţiştii au precizat că taximetristul ar fi avut prioritate. Bărbatul care se afla în maşina de intervenţie ar fi fost în misiune, conform securityportal.ro

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate