Cercetat de polițiști după ce a amenințat un agent de pază

cercetat-de-politisti-dupa-ce-a-amenintat-un-agent-de-pazaUn bărbat este cercetat de polițiștii din București, după ce a amanințat un agent de pază și au fost găsite asupra sa obiecte periculoase.

La data de 10 noiembrie 2017, Secția 13 Poliție, din București, a reținut în vederea continuării cercetărilor un bărbat în vârstă de 37 de ani, din București, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, se arată într-un buletin de presă al DGPMB. 

În fapt, tot pe 10 noiembrie, subunitatea de poliție menționată a fost sesizată de către un bărbat, agent de pază, că a avut un conflict cu persoana menționată, iar ulterior aceasta din urmă i-a transmis prin intermediul unui cont de socializare mai multe amenințări cu acte de violență, îndreptate împotriva sa și împotriva membrilor familiei sale. 

În baza probatoriului administrat, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale sub aspectul celor două infracțiuni enunțate, suspectul fiind depistat și condus la sediul secției de poliție pentru cercetări, urmând a fi prezentat și unității de Parchet competente teritorial și material.

 

 

 

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate