Sistemele de securitate ale unei societăți comericale, verificate

sistemele-de-securitate-ale-unei-societati-comericale-verificatePolițiștii prahoveni au organizat o acțiune pentru verificarea sistemelor de securitate instalate la obiectivele economice de pe raza unor comune din județ.

Secția de Poliție Rurală nr. 3 Blejoi a organizat, miercuri, 8 noiembrie, o acțiune pentru prevenirea și combaterii infracționalității stradale, precum și pentru verificarea sistemelor de securitate instalate la obiectivele economice de pe raza comunelor Bărcănești, Blejoi, Bucov, Păulești și Târgșoru Vechi, se arată într-un buletin de presă al IPJ Prahova.

Astfel, au fost legitimate 35 de persoane, a fost controlată o societate comercială și 20 de autovehicule, prilej cu care s-au aplicat 10 sancțiuni contravenționale, în valoare de 4.785 lei.

Această acțiune nu este singura de acest fel, polițiști ploieșteni au desfășurat și în noaptea de 04/05.11.2017 un control pe linie de sisteme de securitate la obiective economice, conform securityportal.ro.

Atunci au fost controlate 20 de obiective asigurate cu pază fizică, ocazie cu care 27 agenți de securitate au fost verificați cu privire la modul în care își îndeplinesc îndatoririle de serviciu. Nouă dintre ei au fost sancționați contravențional, cu amenzi în valoare de 900 lei, conform prevederilor Legii nr. 333/2003 modificată, fiind găsiți efectuându-și serviciul în mod neregulamentar.

 

 

 

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate