Bănuiți de furturi din locuințe, percheziționați de polițiști

banuiti-de-furturi-din-locuinte-perchezitionati-de-politistiPoliţiştii de investigaţii criminale din Maramureș au percheziționat locuințele a doi bărbați bănuiți că ar fi furat, din locuințe, bani, bijuterii şi alte bunuri.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au identificat două persoane, bănuite de comiterea mai multor furturi din locuinţă, pe raza judeţelor Maramureş şi Satu Mare, se precizează într-un buletin de presă al IGPR.

În fapt, doi băimăreni, în vârstă de 34 şi 35 de ani, în luna octombrie 2017, ar fi pătruns în patru locuinţe din municipiile Baia Mare şi Satu Mare, de unde ar fi sustras bani, bijuterii şi alte bunuri. Valoarea totală a prejudiciului reclamat de părţile vătămate depăşeşte 50.000 de lei.

Pentru documentarea activităţii infracţionale a celor doi bănuiţi, poliţiştii au pus în aplicare trei mandate de percheziţie domiciliară, în urma cărora au fost indisponibilizate sumele de 10.000 de lei şi 1.560 de euro, precum şi mai multe bijuterii. Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt şi furt calificat.

La activităţile de cercetare au colaborat poliţişti de investigaţii criminale din Baia Mare, Sighetu Marmaţiei, Baia Sprie şi Satu Mare.

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti şi prezentaţi Judecătoriei Baia Mare, care a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

O acțiune asemănătoare a avut loc pe 22 septembrie 2017, când polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean  Prahova și ai Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române au efectuat 4 percheziții la persoane bănuite de comiterea mai multor furturi de-a lungul perioadei ianuarie – septembrie 2017, conform securityportal.ro.

Persoanele bănuite ar fi săvârșit mai multe furturi din locuințe și societăți comerciale, de unde ar fi sustras bani, bijuterii, aparatură electronică, ustensile și țigări, cauzând un prejudiciu de peste 30.000 de lei.

 

 

 

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate