Polițiștii au verificat sistemele de securitate ale obiectivelor

politistii-au-verificat-sistemele-de-securitate-ale-obiectivelorPolițiști ploieșteni au desfășurat un control pe linie de sisteme de securitate la obiectivele economice și au sancțuinat neregulile constatate.

În noaptea de 04/05.11.2017, între orele 22 și 6, polițiști ploieșteni din cadrul Secției nr. 1 au desfășurat un control pe linie de sisteme de securitate la obiectivele economice situate pe raza de competență, se arată într-un comunicat al IPJ Prahoava, citat de Agerpres.

Astfel, au fost controlate 20 de obiective asigurate cu pază fizică, ocazie cu care 27 agenți de securitate au fost verificați cu privire la modul în care își îndeplinesc îndatoririle de serviciu. Nouă dintre ei au fost sancționați contravențional, cu amenzi în valoare de 900 lei, conform prevederilor Legii nr. 333/2003 modificată, fiind găsiți efectuându-și serviciul în mod neregulamentar.

Totodată, duminică, în intervalul orar 8.30 — 12.30, polițiștii din Băicoi au desfășurat o acțiune punctuală în târgul săptămânal al orașului, în vederea prevenirii și combaterii furturilor din buzunare și din autovehicule, pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și liniște publică, precum și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră. Alături de polițiști, au participat și 6 voluntari, fiind distribuite 1.100 flyere pe tema combaterii furturilor din genți/buzunare și au fost purtate discuții cu cetățenii, în vederea responsabilizării acestora pentru paza bunurilor personale. Au fost controlate 24 de autovehicule, legitimate 44 de persoane, iar pentru abaterile constatate polițiștii au aplicat 16 sancțiuni contravenționale, în valoare de 5.110 lei, și au reținut un permis de conducere.

 

 

 

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate