Obiective asigurate cu pază, controlate și sancționate de polițiști

obiective-asigurate-cu-paza-controlate-de-politistiPolițiști din județul Alba au participat la o acțiune cu efective mărite în cardul căreia au  fost efectuate 11 controale la societăți comerciale și 5 la obiective asigurate cu pază.

La data de 2 noiembrie 2017, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, împreună cu Poliția Municipiului Blaj și Secțiile de Poliție Rurală Blaj și Jidvei, au organizat, în municipiul Blaj și în localitățile rurale arondate, o acțiune cu efective mărite la care au participat 45 de polițiști din structurile de poliție rutieră, ordine publică, investigații criminale și investigare a criminalității economice.

Acțiunea a avut ca scop menținerea climatului de ordine și siguranță publică, prevenirea și combaterea infracțiunilor de natură judiciară, prevenirea accidentelor rutiere precum și prevenirea și combaterea ilegalităților în domeniul silvic și economico-financiar.

Au fost legitimate 199 de persoane, au fost controlate 157 de autovehicule și au fost efectuate 11 controale la societăți comerciale și 5 la obiective asigurate cu pază și au fost făcute 3 percheziții domiciliare.

Au fost aplicate 123 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 39.635 lei, din care 15 la Legea 61 din 1991 republicată pentru sancționarea faptelor de încălcare a normelor de conviețuire socială și a liniștii publice, 12 la legea 12 din 1900 privind comerțul, una la Legea 333/2003 privind paza bunurilor și restul la alte acte normative.

 

 

 

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate