Aproximativ de 300 iPhone X, care valorează 370.000 de dolari, au fost furate dintr-un camion

aproximativ-300-iphone-x-care-valoreaza-370-000-de-dolari-au-fost-furate-dintr-un-camionPeste 300 de dispozitive iPhone X au fost furate din camionul unei firme de curierat, cauzând un prejudiciu de 370.000 de dolari.

În San Francisco, Statele Unite ale Americii, hoții au furat aproximativ 300 de dispozitive iPhone X care valorează peste 370.000 de dolari, conform thequint.com.

Conform CNET, trei hoți au furat noile telefoane de la Apple prin spargerea unui camion al firmei de curierat UPS ce era parcat în fața unui magazin Apple. Camionul livra 313 dispozitive iPhone X care costă 999 de dolari fiecare, fiind vorba de varianta cu 64 de GB.

Conducătorul camionului încuiase camionul după ce îl parcase în apropierea unui mall din sud-estul cartierului Lakeside din San Francisco, conform poliției. Un om de serviciu a observat suspecții în timp ce descărcau camionul într-o camionetă de-a lor. Acesta a și făcut o poză.

Furtul dispozitivelor iPhone este popular, dar funcția „Find My Phone” a redus furtul acestor dispozitive, dar acum hoți vor să le fure înainte ca un astfel de serviciu să fie activat pe dispozitiv.

Cei trei bărbați care au spart camionul UPS purtau glugi. Incidentul a avut loc miercuri dimineața între 11:15 și 11:30, ora locală, conform theverge.com.

Poliția spune că hoții ar fi urmărit camionul și ar fi știut ce căutau. Firma de curierat și Apple colaborează cu poliția în anchetă. Fiecare dispozitiv care a fost furat avea seria IMEI trecută în inventar împreună cu o descriere.

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate