Firme de pază cercetate pentru evaziune fiscală. Prejudiciu de aproape 700.000 de lei

firme-de-paza-cercetate-pentru-evaziune-fiscala-prejudiciu-de-aproape-700-000-de-leiPolițiștii din Brașov au efectuat percheziții și verificări la firme de pază care ar fi cauzat un prejudiciu de aproape 700.000 de lei, prin evaziune fiscală.

La data de 1 noiembrie 2017, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brașov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, au efectuat 5 percheziții domiciliare la sediul a cinci societăți comerciale specializate în prestări de servicii de pază și la locuințele reprezentanților legali ai acestora, se precizează într-un comunicat al IGPR. 

Din cercetări a reieșit că administratorii firmelor vizate ar fi evidențiat în actele contabile operațiuni care nu ar fi avut la baza operațiuni reale, precum cheltuieli fictive cu carburanți, documente de parcurs falsificate, în scopul de a se sustrage de la plata taxelor și impozitelor datorate bugetului de stat.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de aproximativ 700.000 de lei.

7 persoane au fost aduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brașov, pentru audieri.

Cercetările sunt continuate în cauză pentru documentarea întregii activități infracționale, sub aspectul comiterii infracțiunii de evaziune fiscală.

 

 

 

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate