Facebook promite să își dubleze personalul de securitate care acum ajunge la 10.000

facebook-promite-sa-isi-dubleze-personalul-de-securitate-care-acum-ajunge-la-10-000Facebook promite să dubleze numărul de 10.000 de angajați ce lucrează pentru siguranța persoanelor și securitatea cibernetică până la sfârșitul lui 2018.

Facebook a promis în fața senatorilor americani că până la sfârșitul lui 2018 va avea 20.000 de angajați care să se ocupe de siguranță și securitate. Compania a răspuns unor întrebări adresate de senatul american companiilor social media printre care se numără și Twitter și Google. Întrebările au avut legătură cu implicarea Rusiei în alegerile din 2016 din SUA și rolul platformelor online. Colin Stretch, avocatul care reprezintă Facebook a precizat că noile angajări vor ajuta la urmărirea comportamentelor extremiste de pe site-urile sale, conform bloomberg.com.

Pe 30 iunie, Facebook avea 20.658 de angajați. Anunțul vine un pic înaintea raportului cu privire la veniturile din trimestrul trei din acest an, conform cnbc.com.

Facebook a spus investitorilor că va continua să investească în angajarea de personal, în ciuda creșterii scăzute a veniturilor.

 

 

 

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate