Un agent de securitate a împiedicat o încercare de jefuire a unui ATM

un-agent-de-securitate-a-impiedicat-o-incercare-de-jefuire-a-unui-atmUn agent de securitate a împiedicat un jaf la un bancomat al unei bănci din India și a fost atacat cu un ciocan de hoțul mascat pe care a încercat să îl prindă.

Un agent de securitate atent care păzea un ATM a împiedicat un jaf în orașul Panaji. Incidentul a avut loc pe 27 octombrie după miezul nopții și a fost surprins de camerele de supraveghere din interiorul încăperii în care se afla ATM-ul băncii din Maharashtra, scrie indianexpress.com.

Pe imaginile video se vede cum un bărbat mascat încearcă să scape împrună cu un ghiozdan negru când agentul de securitate încearcă să îl oprească. Bărbatul atacă apoi agentul cu ceea ce pare a fi un ciocan, dar acesta reușește să evite atacul. După câteva secunde hoțul reușește să fugă.

Agentul de securitate a fost rănit în zona capului de mai multe ori de către bărbatul mascat, care a fost demascat în cele din urmă de către agent, conform navhindtimes.in.

Bărbatul demascat de agent a fugit de la locul faptei împreună cu un complice folosind un vehicul cu două roți. Întâmplător, locul în care a avut loc incidentul se află la câțiva metri de sediul poliției.

Poliția a precizat că agentul de securitate este angajat al unei firme private și că incidentul a avut loc în jurul orei 1-1.30 în dimineața zilei de vineri. Agentul este cel care a depus o plângere la poliție.

 

 

 

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate