Polițiștii verifică modul de respectare a prevederilor Legii 333/2003

politistii-verifica-modul-de-respectare-a-prevederilor-legii-333-2003Polițiști din județul tulcea au verificat modul de respectare a prevederilor Legii nr. 333/2003, privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor.

În noaptea de 9 spre 10 septembrie 2017, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea au desfășurat o acțiune pe raza județului Tulcea, având ca scop prevenirea săvârșirii faptelor antisociale îndreptate împotriva persoanelor ori bunurilor, se precizează într-un comunicat al IPJ Tulcea. 

Polițiștii Serviciului de Ordine Publică, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului de Investigații Criminale, Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Serviciul Rutier și polițiști din cadrul Poliției Orașului Isaccea au efectuat controale în vederea verificării modului de respectare a prevederilor Legii nr. 333/2003, privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor, respectarea Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, a Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 195/2002, privind circulația pe drumurile publice și a Legii nr. 295/2004, privind regimul armelor și munițiilor.

Obiectivul principal al acțiunii desfășurate a fost verificarea obiectivelor asigurate cu dispozitiv de pază uman, săli de exploatare a jocurilor de noroc, unități de alimentație publică, echipaje de intervenție a societăților de pază și protecție.

În urma controalelor, polițiștii au aplicat 15 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 18.300 de lei.

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate