Agent de securitate împușcat de trei hoți care au încercat să jefuiască un magazin

agent-de-securitate-impuscat-de-trei-hoti-care-au-incercat-sa-jefuiasca-un-magazinUn agent de securitate din Africa de Sud a fost împușcat de trei hoți care au încercat să jefuiască un magazin de telefoane mobile aflat într-un mall.

Un agent de securitate se află în stare gravă după ce a fost împușcat de bărbați înarmați în mall-ul Forest Hill City,  din regiunea Centurion aflată între orașele Johannesburg și Pretoria din Africa de Sud, sâmbătă dimineața, a precizat poliția, conform news24.com.

Trei hoți înarmați au atacat un agent înarmat și l-au făcut să intre într-un magazin de telefoane mobile în jurul orei 9:50 dimineața, ora locală.

Agentul, opt anagajți și doi clienți au fost forțați să intre în biroul managerului, unde hoții i-au ordonat managerului să deschidă seiful.

Hoții i-au întrebat pe angajați cât ar dura deschiderea seifului. Când angajații au răspuns că va dura în jur de zece minute, hoții au lăsat victimele în birou și au mers la subsol unde au îîntâlnit un agent de securitate pe care l-au împușcat, conform iol.co.za.

Agentul de securitate a fost împușcat în piept și se află în stare gravă. 

Suspecții au fugit pe jos, iar poliția încă nu a făcut nici o arstare.
 

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate