Un magazin agricol, jefuit de sute de mii de lei

un-magazin-agricol-jefuit-de-sute-de-mii-de-leiCaseta metalică în care erau depozitați banii unui magazin din localitatea Giarmata, judeţul Timiş, a fost jefuită de hoți care au furat sute de mii de lei.

Seiful unui magazin din localitatea Giarmata, judeţul Timiş, a fost spart, în noaptea de joi spre vineri, conform Mediafax.

“În cursul acestei dimineţi, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns prin efracţie într-o societate comercială situată pe raza localităţii Giarmata, iar din interior, dintr-o casetă metalică, ar fi sustras o sumă de bani. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, poliţiştii efectuând cercetări în vederea identificării şi depistării autorilor”, a afirmat Ancuţa Morariu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, citată de Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, Ancuţa Morariu, a declarat, pentru News.ro, că furtul a avut loc la o unitate Agroland din localitatea Giarmata, judeţul Timiş, relatează stirileprotv.ro.

Din primele date, hoţii ar fi spart o uşă, au pătruns în incintă şi au spart un seif din care au luat banii. Poliţistii au stabilit că prejudiciul este de 235.000 de lei.

 

 

 

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate