Orașul Lahore va implementa un sistem de securitate strict care va verifica vizitatorii

orasul-lahore-va-implementa-un-sistem-de-securitate-strict-care-va-verifica-vizitatoriiPoliția din orașul Lahore din Pakistan a anunțat că va introduce verificări stricte la fiecare punct de intrare în oraș. Acestea fac parte dintr-o nouă strategie de securitate.

Șeful poliției orașului, Muhammad Amin Wains, a spus că un plan de securitate cuprinzător a fost finalizat pentru a asigura o securitate fără greșeală în timpul sărbătorii Eid. Mii de polițiști vor patrula în Lahore pentru a păzi templele, piețele și centrele comerciale în timpul sărbătorii, scrie nation.com.pk.

Conform lui Wains, poliția din Lahore plănuiește măsuri de securitate fără greșeli astfel încât cetățenii să aibă parte de o călătorie în siguranță. El a spus că este responsabilitatea transportatorilor și administratorilor de stații de autobuz să asigure securitatea pasagerilor, iar poliția orașului oferă orice tip de securitate pentru cetățeni.

Wains a declarat în cadrul unei întâlniri la care s-a discutat securitatea primăriilor, piețelor, căilor ferate și a stațiilor de autobuz că se dorește formularea unei strategii care să protejeze generațiile viitoare de atacuri teroriste. Luarea de măsuri de securitate pentru fiecare departamet este obligatorie, scrie tribune.com.pk.

O securitate adecvată a stațiilor de tren și de autobuz este o necesitate deoarece omenii intră și părăsesc orașul prin aceste locuri.

Poliția a lansat în urmă cu câteva săptămâni și o aplicație prin care devine obligatoriu ca fiecare polițist să raporteze cel puțin o infracțiune în fiecare lună. Anumiți reprezentanți au fost aleși și adăugați în aplicație. Pe de altă parte, poliția încearcă să includă persoane care comercializează bunuri sau se ocupă de transportul de persoane.

Poliția a mai lansat și o aplicație mobilă pentru  monitorizarea plângerilor cetățenilor de pe telefonul mobil, care încearcă să monitorizeze cererile și timpul în care polițiștii răspund la ele, luând măsurile necesare în cazul în care acestea nu sunt accesate în termen de opt ore de către polițișt.

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate