Mașina unei firme de pază a accidentat grav un pieton

un-pieton-a-fost-accidentat-grav-de-masina-unei-firme-de-pazaAccidentul în care a fost implicată mașina unei firme de pază din Constanța și în care a fost rănit grav un pieton a avut loc duminică, 27 august 2017, în cartierul CET.

Mașina implicată în accident aparține firmei de pază Conpres Holding Service, iar la accidentul rutier a intervenit motocicleta SMURD, scrie botosaneanul.ro.

Victima implicată în accidentul rutier are 45 de ani și în urma loviturii s-a ales cu un traumatism craniofacial, toracic și luxație umăr. Se pare că a fost aruncată la o distanță de 20 de metri.

Victima a fost lovită de un şofer aflat la volanul unui autoturism ce aparţine unei firme de pază şi care, potrivit martorilor, ar fi avut viteză în momentul impactului, precizează cugetliber.ro

Un incident asemănător a avut loc tot în Constanța în iulie anul trecut. Un bărbat, în vârstă de 70 de ani, a decedat după ce a fost lovit de un autoturism ce aparţinea unei firme de securitate din Constanţa, scrie securityportal.ro.

Şoferul autoturismului susţine că pietonul i-a sărit în faţă, în încercarea de a traversa strada prin loc nepermis. Conducătorul auto nu a mai avut ce face, iar în urma impactului inevitabil, pietonul a suferit mai multe traumatisme: toracic, cranian şi abdominal.

 

 

 

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate