Câștigător OSPA România 2017: Interviu cu dl. Dan Grigore, DG Security Services

castigator-ospa-romania-2017-interviu-cu-dl-dan-grigore-dg-security-servicesInterviu cu dl. Dan Grigore, DG Security Services, Câștigător OSPA România 2017 la categoria „Manageri și Directori de Securitate In-House”

Add a comment (0)

Read more: Câștigător OSPA România 2017: Interviu cu dl. Dan Grigore, DG Security Services

Liderul mondial în domeniul securității video se alătură proiectului OSPA România

liderul-mondial-in-domeniul-securitatii-video-se-alatura-proiectului-ospa-romaniaHikvision este cea mai mare companie de echipamente și soluții de supraveghere video cu circuit închis din lume.

Add a comment (0)

Read more: Liderul mondial în domeniul securității video se alătură proiectului OSPA România

Interviu cu dl. Stelian Arion, Director General al Secant Security, Membru al juriului OSPA 2017

interviu-cu-dl-stelian-arion-director-general-al-secant-security-membru-al-juriului-ospa-2017Domnul Stelian Arion, Director General al Secant Security, membru al juriului OSPA 2017, a acordat un interviu pentru Premiile OSPA în care vorbește despre ediția din 2016, despre ediția de anul acesta, modul de înscriere în concurs și multe altele.

Add a comment (0)

Read more: Interviu cu dl. Stelian Arion, Director General al Secant Security, Membru al juriului OSPA 2017

Interviu cu dl. Viorel Petcu, Câștigător OSPA Romania 2016 la categoria „Consultanți de Securitate”

interviu-cu-dl-viorel-petcu-castigator-ospa-romania-2016-la-categoria-consultanti-de-securitateInterviu cu dl. Viorel Petcu, Director General al Onest Solutions, Câștigător OSPA Romania 2016 la categoria „Consultanți de Securitate (Evaluatori de Risc la Securitate Fizică)”

Add a comment (0)

Read more: Interviu cu dl. Viorel Petcu, Câștigător OSPA Romania 2016 la categoria „Consultanți de Securitate”

Interviu cu dl. Constantin Iordache, Managing Partner Verifies, Membru al juriului OSPA 2017

interviu-cu-dl-constantin-iordache-managing-partner-verifies-membru-al-juriului-ospa-2017Constantin Iordache, Managing Partner Verifies, Membru al juriului OSPA 2017, a acordat un interviu în care discută despre importanța Premiilor OSPA pentru industria de securitate și ce înseamnă să fii jurat în cadrul acestei competiții.

Add a comment (0)

Read more: Interviu cu dl. Constantin Iordache, Managing Partner Verifies, Membru al juriului OSPA 2017

Interviu cu dl. Liviu Mateescu, Director General al Romano Electro (ROELSYSTEMS) - Presedinte al ARTS

interviu-cu-dl-liviu-mateescu-director-general-al-romano-electro-roelsystems-presedinte-al-artsDomnul Liviu Mateescu, Director General al Romano Electro (ROELSYSTEMS), Presedinte al Asociatiei Romane pentru Tehnica de Securitate, membru al juriului OSPA 2017, a acordat un interviu în care discută despre Gala Premiilor OSPA 2016 și despre ediția de anul acesta.

Add a comment (0)

Read more: Interviu cu dl. Liviu Mateescu, Director General al Romano Electro (ROELSYSTEMS) - Presedinte al...

Interviu cu dl. Alin Lupea, membru al juriului OSPA 2017

interviu-cu-dl-alin-lupea-membru-al-juriului-ospa-2017Alin Lupea, membru al juriului OSPA 2017, a acordat un interviu pentru OSPA. Printre temele abordate se numără asteptarile de la editia premiilor OSPA 2017 si evolutia industriei securitatii private din România.

Add a comment (0)

Read more: Interviu cu dl. Alin Lupea, membru al juriului OSPA 2017

Interviu cu dl. Mihai Stanescu, Director General al GTS Global Intelligence - castigator OSPA Romania 2016

interviu-cu-dl-mihai-stanescu-director-general-al-gts-global-intelligence-castigatori-ospa-romania-2016Domnul Mihai Stanescu, Director General al GTS Global Intelligence, castigator OSPA Romania 2016 la categoria „Instalatori / Integratori de Sisteme de Securitate”, a acordat un interviu pentru Outstanding Security Performance Awards.

Add a comment (0)

Read more: Interviu cu dl. Mihai Stanescu, Director General al GTS Global Intelligence - castigator OSPA...

Interviu cu Simona Spatacean, Director General Dussmann Romania

dussmann, securitate, dussmann romania, interviu,Simona Spatacean, Director General al Dussmann Romania, a acordat un interviu in exclusvitate Securityportal.ro. Printre temele abordate, se numara industria securitatii si caracteristicile pietei romanesti. Dussmann Romania furnizeaza servicii de curatenie, paza si protectie, catering  si intreţinere tehnica in toate regiunile din Romania cu un numar de peste 600 de angajati permanenti. Dussmann Service Romania dispune de experienta si cunostinte in diferite sectoare si oferă pachete de servicii personalizate pentru fiecare tip de client in concordanta cu nevoile acestora.

Add a comment (0)

Read more: Interviu cu Simona Spatacean, Director General Dussmann Romania

Interviu cu Catherine Piana, Director General CoESS

interviu-cu-catherine-piana-director-general-coess“Cum poate fi concurenta libera daca obligatiile administrative si financiare nu sunt respectate?” – un interviu cu Catherine Piana, Director General CoESS.

Add a comment (0)

Read more: Interviu cu Catherine Piana, Director General CoESS

INTERVIU: Jacek Wójcik (OPTEX), despre cele mai noi tendinţe în securitate

Jacek Wójcik, Sales Director CEE și reprezentant pentru România OPTEXNivelul de securitate diferă de la companie la companie. Fiecare business are propriile nevoi de securitate în funcţie de bunurile pe care le deţine sau de beneficiile pe care le doreşte.

Add a comment (0)

Read more: INTERVIU: Jacek Wójcik (OPTEX), despre cele mai noi tendinţe în securitate