KMW Systems, Dahua, CCTV, supraveghere video

Sistemul de securitate pentru acasă al Ring este lansat spre vânzare

sistemul-de-securitate-pentru-acasa-al-ring-este-lansat-spre-vanzareLansarea sistemului de securitate pentru acasă al Ring, care era planificată în octombrie 2017, a fost întârziată din mai multe motive, ar acum este pus spre vânzare.

Ring lansează un sistem de securitate complet pentru acasă ce conține o alarmă, o tastatură numerică și o serie de senzori care monitorizează casa. Produsul, numit Ring Alarm, a fost anunțat inițial în octombrie 2017, dar a fost subiectul unui proces și a unor schimbări în cadrul companiei. Vânzarea produslui de securitate a început, iar luna viitoare va începe să fie trimis, scrie theverge.com.

Siostemul de securitate poate fi instalat de oricine și poate funcționa și fără serviciile unei firme specializate în monitorizare. Cei care vor să apeleze la serviciile de monitorizare profesională pot păti un abonament lunar de zece dolari și vine în plus cu backup LTE în caz că rețeaua Wi-Fi pică și stocare nelimitată a imaginilor video de la camerele instalate în locuință.

La începutul lui noiembrie 2017, un judecător a interzis temporar comercilizarea sistemului de securitate și automatizare a casei Ring Protect, după ce rivalul ADT a deschis un proces care sugerează că Ring a furat informații de la Zonoff ce aparține de drept ADT, scrie securityportal.ro.

Zenoff a fost desființat pe 2 martie, iar CEO-ul companiei și dezvoltatorii software ai companiei au fost angajați de Ring. ADT a intentat procesul deoarece a investit bani pe care nu i-a primit înapoi de la Zenoff. De asemenea, și cei de la Ring au plătit bani pentru ceea ce ADT revendică, scrie philly.com.

Pe lângă procesul cu ADT, Amazon a achiziționat Ring, achiziția fiind anunțată la sfârșitul lunii februarie, începutul lunii martie, dar compania a rămas independentă de Amazon, conform securityportal.ro.

Powered by Bullraider.com