KMW Systems, Dahua, CCTV, supraveghere video

Camerele de securitate Arlo vor avea noi funcții printre care detectarea persoanelor

camerele-de-securitate-arlo-vor-avea-noi-functii-printre-care-detectarea-persoanelorNetgear pregătește noi funcții de securitate pentru gama de camere inteligente Arlo pentru acasă, sub formă de servicii suplimentare.

Noile funcții vin sub forma unor servicii care oferă clienților opțiunea de îmbunătății securitatea dispozitivelor Arlo Pro 2, Arlo Go și Arlo Q. Noile servicii promit să reducă numărul de notificații false primite de la cameră, scrie techradar.com.

Printre noile funcționalități se remarcă Person Detection și Cloud Activity Zones. zonele de activittate cloud permit clienților să excludă zonele pentru care nu vor să primească alerte, spre exemplu excluderea unei zone cu pomi și copaci. Funcția de Person Detection ajută camerele Arlo să deoasebească oamenii de animale, spre exemplu.

O altă funcție, numită Rich Notifications, permite utilizatorilor să pe imaginile video direct pe ecranului telefonului când este activată funcția de lock screen, eliminând nevoia de a deschide aplicația pentru a vedea imaginile video ce vin împreună cu alertele primite pe telefon.

Algoritmi avansați sunt folosiți pentru o analiză inteligentă a imaginilor. Astfel, alarmele false sunt reduse. Planurile de abonare lunară pornesc de la trei dolari, putând depăși zece dolari pe lună pentru maxim zece camere, în funcție de planul ales, scrie iclarified.com.

Abonații serviciilor Premier și Elite vor fi transferați automat către Arlo Smart Premier plan și Arlo Smart Elite plan.

„Camerele Arlo vin deja echipate cu tehnologii inovative, dar cu cât mai multe informații integrăm prin intermediul analizei ce folosește inteligența artificială, cu atât oferă mai mult confort utilizatorilor,” a declarat Pat Collins, vicepreședinte senior al Arlo products de la NETGEAR, citat de globenewswire.com.

 

 

 

Powered by Bullraider.com