KMW Systems, Dahua, CCTV, supraveghere video

Recunoașterea facială este folosită pentru control acces de o companie de car sharing

recunoasterea-faciala-este-folosita-pentru-control-acces-de-o-companie-de-car-sharingTurbi, o companie care oferă servicii de car sharing în Sao Paulo, Brazilia, a integrat o soluție de recunoaștere facială ce permite accesul clienților la mașini.

Turbi, o companie care oferă servicii de car sharing, a integrat ZoOm 3D Face Login al FaceTec pe aplicațiile mobile, permițând clienților să își folosească fața pentru a deschide ușa unei mașini disponibile în doar două secunde, scrie biometricupdate.com.

Diego Lira, CEO al Turbi spune că compania sa a ales ZoOm pentru a se asigura că numai persoanele potrivite au acces la vehiculul corect. El a mai precizat că integrarea ZoOm în aplicația Turbi a durat doar 3 săptămâni.

ZoOm verifică șoferul autorizat prin verificarea imaginii șoferului, verificând dacă există trei dimansiuni și asigurându-se că șoferul autorizat este cu adevărat prezent acolo când cere să i se permită accesul la vehicul.

Pe măsură ce continuăm să adăugăm mai mulți clienți și mai multe mașini, un nivel înalt de securitate este un mare comfort”, spune Diego Lira, citat de findbiometrics.com.

Diego Lira a pus accentul pe nivelul de securitate oferit de sistem, care se bazează, nu doar pe un selfie static 2D, ci pe un selfie video din care sistemul ZoOm poate extrage o imagine 3D.

Integrarea are loc după ce FaceTec a demonstrat la Consumer Electronics Show cum poate fi folosit ZoOm în aplicații destinate accesării mașinii.

 

 

 

Powered by Bullraider.com