KMW Systems, Dahua, CCTV, supraveghere video

Aeroporturile investesc din ce în ce mai mult în tehnologia biometrică

aeroporturile-investesc-din-ce-in-ce-mai-mult-in-tehnologia-biometricaCompaniile aeriene investesc din ce în ce mai mult în tehnologia biometrică care oferă mai multă securitate și mai mult comfort pasagerilor.

Liniile aeriene și aeroporturile investesc deja în diferite forme ale tehnologiei biometrice, iar acestea vor fi ceva obișnuit la nivel mondial deoarece 63% dintre aeroporturi și peste 43% dintre liniile aeriene plănuiesc să investească în soluții de de administrare a identității biometrice în următorii trei ani, se arată într-un recent raport realizat de compania SITA, scrie tahawultech.com.

Tehnologia biometrică apare ca soluția de top pentru linii aeriene și aeroporturi pentru automatizarea verificării dientității odată cu creșterea numărului de pasageri.

Numele raportului SITA este Biometrics for Better Travel: An ID Management Revolution.

Conform raportului companiei de aviație civilă, SITA, trei din cinci aeroporturi și două din cinci linii aeriene investesc în tehnologie miometrică inovativă pentru a îmbunătătți viteza și securitatea în condițiile în care numărul pasagerilor ar putea ajunge dublul lui 7,8 miliarde până în 2036, scrie forbesmiddleeast.com.

Tehnologiile biometrice pot include scanarea venelor palmei, recunoașterea facială și a vocii, scanarea amprentei și a pașapoarte digitale. Raportul relevă că 75% dintre telefoanele inteligente vor avea senzori de amprentă până în 2020, dar numai 57% dintre pasageri spun că ar fi bucuroși să folosească biometria pentru identificarea pe aeroport.

În ciuda creșterii administrării inovative a identificării persoanelor, raportul punene accentul pe faptul că încă mai sunt pași de urmat înainte ca biometria să devină un consens global pentru rezolvarea problemelor legate de identificarea pasagerilor.

 

 

 

Powered by Bullraider.com