KMW Systems, Dahua, CCTV, supraveghere video

Johnson Controls îmbunătățește securitate și control accesul

johnson-controls-imbunatateste-securitate-si-control-accesulJohnson Controls a emis o nouă versiune a software-ului de securitate Kantech EntraPass ce are noi funcții pentru a eficientiza programările și mentenanța contului.

Operatorii care administrează EntraPass Corporate și Global Editions pentru control acces pot adăuga la funcțiile de securitate organizarea de activități zilnice, spătămânale sau lunare folosind Action Scheduler din meniul de Operații. Action Scheduler este ideal pentru locații în care întâlnirile sunt sporadice, devenind evenimente speciale. Acțiunile se bazează pe activități comlementare ca închiderea și deschiderea ușilor, pornirea sistemelor de alarmă și schimb de poziții. Utilizatorii pot personaliza acțiunile prin combinarea Action Scheduler cu opțiunea Smartlink Task, scrie securityinfowatch.com.

EntraPass poate și să dezactiveze automat operatorii care nu s-au mai logat după un număr dezile dinainte stabilite, permițând o administrare ușoară a conturilor cu ajutorul funcției Operator Auto-Deactivate, scrie securitysales.com.

Cea mai nouă versiune a software-ului EntraPass se integrează cu versiunea 5.1 a American Dynamics Video Edge și suportă versiunea 9.0.2 a exacqVision.

În plus, administratorii care folosesc soluția cloud de control acces hattrix a Kantech împreună cu EntraPass pot administra mai ușor tipurile de conturi și pot vedea schimbarea de status a unui cont pe coduri pentru a fi văzută mai ușor.

 

 

 

Powered by Bullraider.com