KMW Systems, Dahua, CCTV, supraveghere video

Zmodo Pivot HD, o cameră de securitate pentru acasă care se rotește

zmodo-pivot-hd-o-camera-de-securitate-pentru-acasa-care-se-rotesteZmodo Pivot HD este o cameră de securitate pentru acasă care se integrează cu alte dispozitive și se rotește pentru a urmării mișcările.

Un sistem de securitate care folosește o cameră pentru securizarea casei este Zmodo Pivot. Zmodo Pivot este o cameră de securitate inteligentă cu o rezoluție de 1080p ce are mai multe funcții, scrie engadget.com.

Doar o singură cameră este suficientă pentru a monitoriza o intreagă cameră. Camera poate integra mai mulți senzori care îi permit să se rotească în direcția în care a fost detectată mișcarea de către senzor. Poate înregistra imagini în meoria încorporată de de 16 GB și poate trimite și alerte pe telefon câns sunt detectate mișcări.

Dispozitivul poate fi și un centru pentru conectarea mai multor dispozitive inteligente ca senzori pentru geam sau ușă. Aplicația Pivot permite conectarea camerei la alte dispozitive, putând verifica și temperatura și umiditatea din cameră.

Camera are un difuzor și un microfon ce permit o comunicare duală.

Securitatea casei este o prioritate pentru multe persoane în zilele noastre și din această cauză nu e de mirare că există mulți producători de astfel de sisteme. Dar prețurile nu sunt accesibile în multe cazuri, cele care sunt nu oferă multe, conform mashable.com.

Cei de la Mashable spun că Zmodo Pivot are un preț de 99 de dolari, dar a fost redus la 74 de dolari.

Cei de la CNET au testat camera și spun Zmodo Pivot este potrivită pentru cei care preferă să stocheze imaginile video local, deoarece nu există o modalitate de a le stoca online, iar aplicația uneori poate da bătăi de cap.

Camera are un difuzor Bluetooth și senzori de umiditate și temperatură. Ceea ce este unic la această cameră este folosirea de senzori de mișcare pentru a mișca camera.

 

 

 

Powered by Bullraider.com