KMW Systems, Dahua, CCTV, supraveghere video

Software-ul LineSight folosit pentru detectarea persoanelor suspecte la graniță

software-ul-linesight-folosit-pentru-detectarea-persoanelor-suspecte-la-granitaUnisys a creat un software ce poate grăbi procesul de scanare a oamenilor și a unei încărcături pentru a reduce inspecțiile care nu sunt neapărat necesare.

Un nou sistem de la compania IT Unisys ar putea ajuta autoritățile să descopere persoanele și încărcăturile suspecte la punctele de trecere a frontierei și pe aeroporturi în doar două secunde, conform companiei, scrie fastcompany.com.

Sistemul numit LineSight este creat pentru a procesa informații precum cele trecute pe biletul de îmbarcare, lista mărfurilor și informații de la organizații ca agențiile pentru imigrație și Interpol. Poate ajuta agențiile să determine dacă călătorii sau transporturile trebuie admise, reținute sau supuse unei inspecții mai amănunțite. Software-ul polosește inteligența artificială pentru a semnala sosirile neobișnuite sau cele care se potrivesc cu modele binecunoscute de infracțiuni.

LineSight folosește multe informații pentru a determina dacă un călător care încearcă să treacă granița reprezintă o amenințare la adresa securității. Compania spune că LineSight evaluează riscul începând de la intenția inițială de a călători și rafinează această evaluare a riscului pe măsură ce noi informații devin disponibile. Unisys spune că sistemul folosește o analiză predictivă și machine learning pentru a-și îmbunătății tehnicile în timp, scrie findbiometrics.com.

Este genul de sistem care poate oferi o susținere valoroasă pentru programele de scanare biometrică care încep să fie din ce în ce mai folosite pe aeroporturi de agențiile care asigură securitatea granițelor.

Conform Unisys, vechile soluții de securitate a granițelor nu pot ține pasul cu cantitatea de informații ce trebuie revizuită.

LineSight folosește algoritmi pentru a analiza cantități mari de informații din mai multe surse și alertează în timp real agenții care asigură securitatea granițelor. Pe lângă analiza informațiilor, software-ul oferă și analize predictive folosind machine learning. Sistmul învață lucruri noi din experiența acumulată și creează noi reguli și algoritmi pentru a îmbunătății analizele, scrie aircargoworld.com.

Folosirea unor analize predictive pentru a rezolva problemele de securitate a transportului de bunuri devine din ce în ce mai necesară pe măsură ce volumul de bunuri transportate cu avionul este în creștere.

 

 

 

Powered by Bullraider.com