KMW Systems, Dahua, CCTV, supraveghere video

O soluție de autentificare biometrică a întregului corp uman

o-solutie-de-autentificare-biometrica-a-intregului-corp-umanNuance folosește noile metode de autentificare bimetrică pentru a identifica o persoană flosind caracteristicile unice care nu pot fi imitate.

Oamenii își pot da seama când cineva încearcă să se dea drept prietenul sau partenerul de viață folosind anumite caracteristici unice ca vocea, felul în care vorbește, felul în care ține telefonul, cum miroase sau altele pentru a-l identifica, scrie eweek.com.

Nuance face același lucru cu ajutorul celei mai noi versiuni a Security Suite. Software-ul folosește caracteristici unice ale persoanei pentru a o autentifica. Dar funcțiile dezvoltate de companie trec dincolo de identificarea persoanei. Compania a creat anumite metode pentru demascarea persoanelor care încearcă să comită farude.

Brett Beranek, director al strategiilor de securitate al Nuance spune că cei care încearcă să comită o fraudă interacționează într-un anumit mod care să creeze panică sau grabă pentru a stresa persoana care interacționează cu ei. Aceast comportament este diferit de cel al unui client.

Security Suite, o soluție de securitate modernă pentru prevenirea fraudelor și pentru autentificare, folosește rețele neuronale și algoritmi avansați de inteligență artificială. Nuance luptă împotriva fraudelor prin detectarea anomaliilor în interacțiune, scrie globenewswire.com.

Security Suite are o abordare pe mai multe nivele folosind inteligența artificială și comparând vocea, fața și comportamentul. În plus, Security Suite verifică și dispozitivele și locația pentru a descoperi diferențele dintre utilizatorul adevărat și un impostor.

Noua versiune a Security Suite introduce tehnologia de analiză a comportamentului ConversationPrint a Nuance, adăugând noi analize ale comportamentului, inclusiv felul în care utilizatorul își folosește telefonul. Inteligența artificială permite detectarea unui software de redare a vorbirii sau a unei înregistrări folosite de pe dispozitiv pe lângă ID-ul dispozitivului, metadata și locația, scrie biometricupdate.com.

 

 

 

Powered by Bullraider.com