KMW Systems, Dahua, CCTV, supraveghere video

Cererea de echipamente de securitate pentru școlile din SUA va crește puțin

cererea-de-echipamente-de-securitate-pentru-scolile-din-sua-va-creste-putinRecentul incident armat de la o școală din Florida, SUA, nu va face ca cererea de echipamente de securitate în școlile din SUA să crească foarte mult.

În ultima vreme, în SUA, directori de școli și politicieni doresc creșterea măsurilor de securitate în școli prin implementarea de noi echipamente și angajarea de personal de securitate acolo unde este nevoie. Dar un nou raport al IHS Markit relevă că multe școli din SUA au echipamente de supraveghere video, control acces electronic și alte sisteme de securitate tradiționale, scrie securityinfowatch.com.

Conform IHS, acest sector va crește doar cu 1% anual până în 2021, ajungând la 2,8 miliarde de dolari. În ciuda măsurilor de securitate implementate în școli, numărul împușcăurilor în masă a rămas relativ constant în ultimii 30 de ani, ajungând la un record fără precedent în ultimii cinci ani.

Producătorii de echipamente de securitate vor să implementeze noi tehnologii pentru îmbunătățirea securității școlilor, care ar putea duce la o creștere a achizției de echipamente și servicii de securitate, conform securitysales.com.

Aceste tehnologii includ recunoașterea facială; o integrare a administrării control accesului cu un acces logic - astfel încât să permită eliminarea persoanelor exmatriculate, care au absolvit sau nu mai lucrează acolo; folosirea unor uși cu mai multe puncte de închidere, dar care ar lua mai mult timp pentru a fi inchise și deschise; folosirea de detectoare de metale sau dispozitive cu raze X la intrările în școli - dacă școala are mai multe intrări sunt necesare mai multe detectoare și angajarea în plus de agenți de securitate pentru a le opera. Folosirea detectoarelor ar însemna  și formarea de cozi în momentul intrării și ieșirii elevilor de la cursuri sau în pauze, reducând timpul petrecut în pauze.

 

 

 

Powered by Bullraider.com