KMW Systems, Dahua, CCTV, supraveghere video

Un senzor de securitate care face mai mult decât să detecteze mișcarea

un-senzor-de-securitate-care-face-mai-mult-decat-sa-detecteze-miscareaGeneral Electric a lansat un senzor de securitate pentru acasă care funcționează și ca switch inteligent.

General Electric a lansat o nouă serie de senzori de securitate pentru acasă care sunt si switch-uri inteligente. Z-Wave este un senor inteligent pentru ușă creat pentru a declanșa anumite dispozitive din casă dacă ușa este închisă sau deschisă, scrie digitaltrends.com.

Spre exemplu, aplicația mobilă permite programarea aprinderii luminilor când intrii în cameră și stingerea lor când ieși. De asemenea, se poate alege primirea de notificări atunci când ceva se întâmplă la ușa de intrare în casă.

Instalarea dispozitivului este ușoară și se folosește doar de balamale deja existente, fără a fi nevoie de găuri. Dispozitivul este creat pentru a se ascunde bine pe cadrul ușii. Compania pune la dispoziție și un kit care va face senzorul și mai discret.

Ca switch, dispozitivul permite controlarea fără fir a sistemului de iluminare pentru acasă. Luminile pot fi aprinse automat la o anumită oră din zi pentru a părea că cineva este acasă dacă propietarul este plecat.

De asemenea, switch-ul poate reduce consumul de electricitate deoarece ajută la stingerea luminii din încăpere după ce iese cineva. Dispozitivul a fost creat pentru a oferi securitate utilizatorilor, chiar și când nu sunt acasă.

În ianuarie 2018, Jasco, care deține General Electric, a anunțat că Google Assistant va fi integrat în produsele sale, LED-uri și produse inteligente pentru acasă, inclusiv seria de switch-uri inteligente Z-Wave, scrie globenewswire.com.

Utilizatorii Z-Wave vor putea interacționa cu Google Assistant prin intermediul aplicației folosind vocea, dar și mesaje scrise și atingeri pe ecranul telefonului pentru a da comenzi dispozitivelor.

În plus, toate produsele Z-Wave ale companiei sun compatibile cu hub-urile Z-Wave certificate ale Samsung SmartThings, Wink, Iris al Lowe și Honeywell.

 

 

 

Powered by Bullraider.com