KMW Systems, Dahua, CCTV, supraveghere video

Milestone îndeamnă industria de securitate să adopte inteligența artificială

milestone-indeamna-industria-de-securitate-sa-adopte-inteligenta-artificialaMilestone recomandă folosirea inteligenței artificiale în mai multe aplicații, nu doar limitarea la securitate.

În 2017, la o conferință cu numele Milestone Integration Platform Symposium (MIPS), care a avut loc în San Antonio, SUA, s-a discutat despre comoditate și realitățile cu care s confruntă producătorii și instalatorii. Anul acesta, simpozionul a avut loc în Las Vegas, iar compania a oferit mai multe infromații în ceea ce privește folosirea inteligenței artificiale și a altor surse de informații inteligente care pot aduce comoditate în viața consumatorului, conform securityinfowatch.com.

Nu este ceva nou, dar foarte puțini utilizatori finali profită de funcțiile avansate sau de alte unelete de bazp care le sunt puse la dispoziție pentru optimizarea imaginilor video generate. Conform lui Kenneth Hune Petersen, șef de vânzări în cadrul Milestone, aproximativ 90% dintre instalările efectuate de companie se adresează doar securității.

Tanmay Bakshi, un tânăr programator de doar 14 ani, din cadrul proiectului Watson, a explicat în cadrul conferinței că inteligența artificială reprezintă ceea ce pot face dispozitivele iar majoritatea oamenilor cred că necesită inteligență umană pentru a fi realizat. Bakshi spune că machine learning folosește algoritmi care permit computerului să învețe singur fără ajutrul ingineriei realizate de oameni. Rețelele neuronale încearcă să simuleze pe un computer felul în care funcționează creierul uman. Acestea pot fi antrenate în diferite moduri.

Adam Scraba, Global Business Development Lead al Nvidia spune că îmbunătățirile recente aduse puterii de procesare a imaginilor influențează mai multe industrii, inclusiv cea de securitate, fiind pregătite să susțină inteligența artificială.

Într-o postare de pe blogul Milestone, se spune că orașele mari precum Singapore sunt pregătite să folosească meneficiile unor imagini inteligente în mai multe domenii: transport, acasă, productivitatea în afaceri, sănătate și servicii publice. La fel ca Singapore, Dubai a lansat recent o inițiativă Smart City.

În concepul de Smart City imaginile video joacă un rol important. Cantitatea de imagini video necesare protejării cetățenilor și bunurilor crește repede. La asta se adaugă datele de la senzori și alarme care permit o mai bună evaluare a sistemelor.
Milestone spune că un producător VMS nu urmează anumiți pași singur ci împreună cu comunitatea. Milestone oferă partenerilor noi posibilități pentru oferirea de soluții inovative.

 

 

 

Powered by Bullraider.com