KMW Systems, Dahua, CCTV, supraveghere video

Amazon achiziționează Ring, producătorul de sonerii video

amazon-achizitioneaza-ring-producatorul-de-sonerii-videoAmazon a anunțat că va achiziționa Ring, producătorul de sonerii video, cu un miliard de euro, permițând companiei să se extindă pe piața produselor de securitate pentru acasă.

Un purtător de cuvânt al Ring a conformat achiziția companiei de către Amazon, scrie cnbc.com.

Conform CNBC, vestea achiziției a crescut prețul acțiunilor la bursă ale Amazon, în timp ce un rival al Amazon a înregistrat o cotație mai mică.

Se așteaptă ca Ring să rămână o afacere independentă de Amazon, la fel ca celelate achiziții ale sale precum  Zappos și Twitch, conform GeekWire.

Cei de la GeekWire spun că informațiile legate de suma plătită de Amazon pentru achiziție nu au fost făcute publice, dar Reuters estimează că achiziția depășește 1 miliard de dolari.

Ring produce sonerii exhipate cu camere video ce permit propietarului să vorbească persoana aflată în fața ușii de oriunde s-ar afla. Scopul companiei este de a reduce infracțiunile oferind opțiuni pe care să și le permită orice propietar. De la crearea primei sonerii video, Ring a creat noi versiuni, precum și sisteme de securitate și camere.

Luna trecută, Ring a achizționat Mr. Beams, producător de LED-uri cu senzori de mișcare care se conectează la internet.

Amazon a investit în trecut în Ring prin intermediul unui fond alocat ajutării companiilor să construiască produse pentru asistentul vocal Alexa.

La sfârșitul lui 2017, Amazon a achiziționat Blink, o altă companie producătoare de camere de securitate și sonerii video fără fir, conform securityportal.ro.

Camerele de securitate produse de Blink, introduse pentru prima oară în 2016, sunt cunoscute pentru ușurința cu care pot fi instalate și pentru că nu au nevoie de fir deoarece funcționează pe baterii. Și soneria video este alimentată de baterii.

 

 

 

Powered by Bullraider.com