KMW Systems, Dahua, CCTV, supraveghere video

Oncam va oferi camere panoramice cu un unghi de 180 de grade

oncam-va-oferi-camere-panoramice-cu-un-unghi-de-180-de-gradeProducătorul de camere cu unghi de 360 de grade și a extins portofoliul cu noua serie de camere panoramice Evolution 180.

Noua gamă de camere panoramice se adresează clienților care au nevoie de camere video panoramice care pot fi montate pe perete și folosesc un singur senzor, scrie ifsecglobal.com.

Modelul Evolution 180 destinat instalării la interior este disponibil de luna aceasta, iar modelul destinat instalării la exterior va fi disponibil din aprilie.

Gama Evolution 180 se adresează școlilor, universităților, hotelurilor, restaurantelor, cazinourilor, băncilor, magazinelor și mijloacelor de transport care au nevoie de monitorizarea unor alei mari,a unor spații deschise și coridoare fără a avea unghiuri moarte.

Camerele au un senzor de 12 megapixeli, funcționează fără SDK dewarping indiferent de zi sau de noapte, sunt compatibile cu Profile S al ONVIF care adaugă flexibilitate în integrarea cu sistemele de video management.

Angle Compensation Technology a Onecam permite obținerea unei imagini cu o rezoluție de 6MP după procesul de dewarping care poate fi adaptat situație.

„Cererea clienților pentru o tehnologie dedicată de înaltă calitate ce folosește un unghi de 180 de grade este ceea ce a dus la dezvoltarea celui mai nou produs al nostru. Și-au dorit o cameră care să fie făcută special pentru imagini panoramice,” a declarat Jon Marsh, vicepreședinte al departamentului de producție al Oncam, citat de securityinfowatch.com.

Marsh mai spune că în prezent, imaginile panoramice de 180 de grade sunt obținute cu ajutorul unor camere cu un unghi de 360 de grade, care nu este o abordare potrivită deoarece nu permite folosirea în întregime a senzorului. Cu noua cameră, imaginea obținută are mai mulți pixeli, deci o calitate mai bună.

 

 

 

Powered by Bullraider.com